Overnatning Mykines á Lonini Guesthouse

Overnatning Mykines á Lonini Guesthouse

Pris for en person min. 2 personer og max. 3 personer pr. værelse. Vi har 2 værelser og den ene værelse har dbl. seng og mulighed for ekstra opredning. Læg mærke til at hvis kalenderen er rød på en dato, du ønsker at booke, kan det være fordi det ene værelse i menuen er booket. Tryk på drop down menuen for at se, om det andet værelse er ledigt, Hvis det er ledigt, bliver kalenderen grøn på datoen.

Tilbring natten i dette historiske guesthouse fra 1895 møbeleret i 1950 stil. Jeres lokale værtinde som bor på Mykines hele året laver morgenmad til jer med hjemmebagt brød. Oplev freden om aftenen på øen væk fra mængden og oplev søpapegøjer i solnedgang.

Gæstehuset har kun værelser, så I vil aldrig være mere end 5 personer med jeres lokale værtinde og guide Oda W. Andreasen i huset. Værtinden tilbyde te/kaffe og hjemmebagt kage om aftenen og I kan købe 2 retter aftensmad. I kan booke Oda som guide på aften og solnedgangstur, 3-4 timers dagstur eller en 5 timers vandrertur til fjeldtoppen Knúkur med udsigt til 3 smukke dale, Korkadalur, Kálvadalur og Borgardalur og Tvillingsgjógv.

Fra: DKK995.00

2 retters aftensmad om aftenen pr. person.

Lækker 2 retter menu om aftenen. Værtinden laver en af disse 4 retter til jer, Fiskesuppe, ovnbagt laks, langtidsstegt lammebow eller stekt fiskefilet. I får også dessert med kaffe eller te. Prisen er pr. person og er inkl. 1 glas vin til middagen.

Solnedgang og søpapegøje tur maj - august

2-3 timers solnedgang og søpapegøje aftentur inkl. varm chokolade og sødt dertil. Vi vandrer alene i en lille gruppe på max. 6 personer sammen med gæstehusets vært og lokal guide Oda

3 timers dagsvandrertur på Mykines

3 timers vandrer tur med Oda W. Andreasen som jeres lokale guide. Max. 5 personer og guiden. Vi medbringer varm chokolade og sødt til turen. Prisen inkluderer op til 5 personer.

Madpakke pr. person

Lækker madpakka at medbringe på vandrerturen.

5 timers vandrertur til Fjeldtoppen Knúkur

5 tímers vandrertur til fjeldtoppen Knúkur 560 meter. Fantastisk udsigt over de 3 dale Korkadalur, Kálvadalur og Borgardalur og Sørvágsfjorden. Smukke fotostop på turen og udsigt over Tvillingsgjógv. Prisen er inkl. op til 5 persóner.

Mere information

Inkl. morgenmad for 1 person. Man kan kun booke min. 2 personer i dbl. eller twin værelse. Det er muligt at booke 3 personer i dbl. værelse mod en ekstrapris på dkk 995,-.

 

 

Billeder

Højdepunkter på turen

Sejlturen

I sejler fra havnen i Sørvágur kl. 10.20 med båden Jósup og ankommer til Mykines kl. 11.00. På sejlturen ser i naturskønne Tindhólmur og Drangarnar tæt på. I sejer langs vestsiden af Mykines og udsigten er betagende.

1895 Pensionatet

I bor i et af de ældste huse på øen Mykines. Pensionatet hedder Á Lonini og er fra 1895. Dette er historisk det første pensionat på øen Mykines. I sover under skråtag på 1 salen og når I åbner vinduet, er der græstag udenfor. Huset blev totalrenoveret vinteren 2019 i gammel stil, men sengene er helt nye, man må sove godt.

Hjemmelavet mad

Morgenmad er hjemmebagte boller og lækker færøsk pålæg serveret i den hyggelige stue, dekoreret med antikke møbler og en atmosfære fra 1950, hvor Lonin var øens første pensionat.

Shopping Cart
Scroll til toppen