Overnatning Mykines á Lonini Guesthouse

Overnatning Mykines á Lonini Guesthouse

Pris for en person min. 2 personer og max. 3 personer pr. værelse. vi har 2 værelser.

Tilbring natten i dette historiske guesthouse fra 1895 møbeleret i 1950 stil. Jeres lokale værtinde som bor på Mykines hele året laver morgenmad til jer med hjemmebagt brød. Oplev freden om aftenen på øen væk fra mængden og oplev søpapegøjer i solnedgang.

Gæstehuset har kun 2 dobbelt/twin værelser med mulighed for 1 ekstra seng i det ene værelse, så I vil aldrig være mere end 5 personer med jeres lokale værtinde og guide Oda W. Andreasen i huset. Værtinden tilbyde te/kaffe og hjemmebagt kage om aftenen og I kan købe 2 retter middag og booke hende som guide på aften og solnedgangstur eller en 5 timers vandrertur til fjeldtoppen Knúkur med udsigt til 3 smukke dale, Korkadalur, Kálvadalur og Borgardalur og Tvillingsgjógv.

Fra: DKK995.00

3 timers vandrertur på Mykines

3 timers vandrer tur med Oda W. Andreasen som jeres lokale guide. Max. 5 personer og guiden. Vi medbringer varm chokolade og sødt til turen. Prisen inkluderer op til 5 personer.

5 timers vandrertur til Fjeldtoppen Knúkur

5 tímers vandrertur til fjeldtoppen Knúkur 560 meter. Fantastisk udsigt over de 3 dale Korkadalur, Kálvadalur og Borgardalur og Sørvágsfjorden. Smukke fotostop på turen og udsigt over Tvillingsgjógv. Prisen er inkl. op til 5 persóner.

Madpakke pr. person

Lækker madpakka at medbringe på vandrerturen.

2 retters aftensmad om aftenen pr. person.

Lækker 2 retter menu om aftenen. Værtinden laver en af disse 4 retter til jer, Fiskesuppe, ovnbagt laks, langtidsstegt lammebow eller stekt fiskefilet. I får også dessert med kaffe eller te. Prisen er pr. person og er inkl. 1 glas vin til middagen.

Mere information

Inkl. morgenmad for 1 person. Man kan kun booke min. 2 personer i dbl. eller twin værelse. Det er muligt at booke 3 personer i dbl. værelse mod en ekstrapris på dkk 995,-.

 

 

Billeder

Højdepunkter på turen

Sejlturen

I sejler fra havnen i Sørvágur kl. 10.20 med båden Jósup og ankommer til Mykines kl. 11.00. På sejlturen ser i naturskønne Tindhólmur og Drangarnar tæt på. I sejer langs vestsiden af Mykines og udsigten er betagende.

1895 Pensionatet

I bor i et af de ældste huse på øen Mykines. Pensionatet hedder Á Lonini og er fra 1895. Dette er historisk det første pensionat på øen Mykines. I sover under skråtag på 1 salen og når I åbner vinduet, er der græstag udenfor. Huset blev totalrenoveret vinteren 2019 i gammel stil, men sengene er helt nye, man må sove godt.

Hjemmelavet mad

Morgenmad er hjemmebagte boller og lækker færøsk pålæg serveret i den hyggelige stue, dekoreret med antikke møbler og en atmosfære fra 1950, hvor Lonin var øens første pensionat.

Shopping Cart
Scroll til toppen