Mykines solnedgang og søpapegøjer tur

Mykines solnedgang og søpapegøjer tur

Price dkk 3.495,-/pers. min. 2 persons incl. two course dinner, evening sunset and puffin hike with private guide, accommodation in dbl. or twin room and breakfast.

Du bestiller vandrerafgift og billet med båden https://www.mykines.fo her

Bliv et med de lokale og søpapegøjerne og nyd roen på øen Mykines om aftenen.
I oplever stilheden på øen, hører fuglende synge, åen risle gennem bygden og hilser på søpapegøjerne og sulerne og se solnedgangen. Hør bølgerne bryde og spadser gennem bygden og nyd aftenroen.

Efter den hjemmelavede aftensmad, pakker við rygsækken med kakao og søde sager og går en aftentur op til klipperne og mindesvarden ved bygden og hilser på suler og søpapegøjer, mens vi venter på solnedgang. Husk at det er lyst indtil kl. 23 om aftenen på Færøerne om sommeren.

I overnatter i hyggeligt dobbelt eller twin værelse oppe på loftet. Standarden er B&B
Næste morgen spiser vi morgenmad og I kan gå en tur gennem bygden, ned til vandet eller tager en tur mere op og hilser på søpapegøjerne og fuglene på skrænten over bygden, indtil I sejler tilbage til Sørvágur med morgenfærgen.
Bestil din solnedgangstur her 

Mere information

Every day (1. May – 30. August)

16.20 Sejler fra havnen i Sørvágur
17.00 Ankomst til Mykines
19.00 Aftensmad
21.00 Solnedgangstur
08.00 Morgenmad
11.30 Med båden Jósup tilbage til Sørvágur
12.15 Ankomst til Sørvágur

Billeder

Højdepunkter på turen

Sejlturen

I sejler fra havnen i Sørvágur kl. 10.20 med båden Jósup og ankommer til Mykines kl. 11.00. På sejlturen ser i naturskønne Tindhólmur og Drangarnar tæt på. I sejer langs vestsiden af Mykines og udsigten er betagende.

Bed & Breakfast

I bor i et af de ældste hus i Mykines, "Á Lonini" fra 1895. Detta var historisk det første guesthus på Mykines. I får lækker aftensmad her, før aftenens vandrertur at se solnedgang og søpapegøjer.

Hjemmelavet

Til morgenmaden får vi æg fra den lokale bonde på Mykines og hjemmebagt brød. Aftensmaden er også hjemmelavet af jeres værtinde og guide.

Solnedgangstur

Vi går op til lundelandet om aftenen, hvor der vil være få eller ingen andre mennesker. Vi finder et godt sted at se solnedgang, hvis der er skyfrit og se og høre lunderne. Vi medbringer kaffe og noget sødt dertil. Når solen er gået ned, går vi tilbage til landsbyen og får en god nats søvn.

Indkøbskurv
Scroll to Top